Hopp til hovedinnholdet

Moren min bruker telefonen sin når hun egentlig skal hjelpe meg og da får jeg ikke svar. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Når jeg gjør engelsk leksene mine hjemme bruker jeg å få hjelp med dem siden jeg ikke er å veldig god i engelsk :( Det er noen ganger jeg får hjelp med andre lekser og. Men problemet er at når moren min egentlig skal hjelpe meg så bruker hun telefonen veldig ofte og sånn er det når jeg skal prate til hun og, så det er ikke alltid jeg får svar da, og så må jeg si det flere ganger. Å nå har jeg bare egentlig lyst til å ta selvmord. Jeg er så sykt lei av livet og skolen akkurat nå. Å vi har fått en kattunge for ikke så lenge siden den er sånn 10 og en halv uke. Å når jeg gjorde leksene sa moren min at jeg måtte kutte ut om å bry meg om katten når den var på bordet som den egentlig ikke har lov til å være, så virket det som at hun ble sur! Men enn når hun bruker telefonen? det er egentlig på en måte det samme. Jeg sa det en gang for lenge siden til hun, å det virket ikke som om hun brydde seg. Hva skal jeg gjøre? Takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 01.11.2016 20:51:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle