Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler jeg mister så mye selvtillit fordi mamma og pappa kjefter så mye. Jeg er så dårlig i alt! Er det noe jeg kan gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg føler jeg mister så mye selvtillit P.g.a mamma og pappa kjefter så mye. De kjefter også ganske høyt å sånt. Hver gang de kjefter begynner jeg å tenke sånne ting inni meg (eller lignende): Ja jeg vet at jeg er helt sykt dum! Ikke gni det inn. Eller: Jeg er så dum så ikke klarer det en gang! De pleier for eksempel å kjefte på rommet mitt,at jeg må tenke å ikke være så dum og så kjefter de på meg når jeg glemmer ting. Jeg vet at jeg høres lat ut og sånt med rommet mitt. Men det er sånn at jeg ikke har tid med alle leksene! Jeg tørr ikke å snakke med dem om det og jeg har ikke lyst til det heller! (I tillegg så hadde de ikke tatt det så seriøst) Jeg føler at jeg ikke kan gjøre noen ting! Jeg er så dårlig i alt! Er det noe jeg kan gjøre? Er det noe annet jeg kan gjøre uten å snakke med foreldrene mine? Hva anbefaler dere?

SVAR

Besvart 14.11.2016 13:13:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle