Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at det er ingenting som gir meg motivasjon for å gå på skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 16 som går idrettslinja (vg1). jeg har aldri vert noe flink på skolen og må egntlig bare tvinge meg gjennom skole dagen. Jeg føler at de er ingenting som hjelper meg med å motivere meg til skole. alt er bare drit! lærerene på skolen er ganske så greie men kan vere situasjoner der jeg blir urettferdig behandlet. jeg blir sett på som en dårlig elev av læreren og får egentlig merknad for alt som er mulig å ta meg på, fra komme 30 sek forseit til timen til å få merknad for å spise mat i timen etter en 2 timers gymtime der vi hadde 5 min friminutt fra gym til neste time. jeg er nå så dritlei av skule at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. jeg kommer hjem hver dag å gråter meg ihæll til jeg eventuvelt sovner. Jeg har vurdert å bytte skole men føler jeg kommer til å miste alle vennene mine, jeg er deprimert. jeg er redd for at jeg ikke skal få en bra nokk jobb i voksenlivet og er redd for å skuffe familie og kjæresten min med de karateren jeg har. jeg trenger råd. takk

SVAR

Besvart 12.11.2016 09:49:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle