Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det vanskelig hjemme og vil flytte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei jente på 17 og bor hjemme med mamma og pappa. I løpet av en måneds tid har det skjedd mye både hjemme, på skolen og med meg generelt. Jeg har endt opp med å få depresjoner, jeg sliter med å sove, jeg skjelver, jeg har ofte tanker om å ta livet mitt og jeg kutter meg for å få bort smerten. Ting går opp og ned, men nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre lenger. Situasjonen har blitt så ille at jeg ikke klarer å bo hjemme lenger. Jeg vil flytte for meg selv eller bo hos noen andre. Hvordan skal jeg få rå til å flytte og hvordan skal jeg gå frem? Jeg har virkelig ingen peiling på hva jeg skal gjøre eller hvordan ting skal bli bedre.

SVAR

Besvart 25.11.2016 16:16:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle