Hopp til hovedinnholdet

Stefar er bare negativ til meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en stefar som ikke klarer å kommunisere. Alt jeg gjør er galt, og jeg gjør aldri noe rett, viss jeg skal dømme ut i fra måten han snakker til meg på. Jeg kan ikke huske en gang at han i løpet av våre 9 år sammen at han noen gang har sagt at jeg var flink uten at han har kommentert det negative. "Jøss, du klarer faktisk å ikke være *et eller annet negativt*". Både jeg, mamma og bror har satt oss ned for å prate med han, å si han ikke må være så sur. Da kjefter han tilbake at han "ikke er sur" Han klarer ikke å kommunisere misnøye på en konstruktiv måte. Han ble sint for 10min siden fordi jeg hadde glemt å låse døren når jeg satt på do. Han åpnet døren, og ba meg om å låse "fordi han kunne ikke vite at jeg satt der". Så lukket han døren og trampet bort. Jeg blir overfalt hver gang jeg kommer hjem med ting jeg har gjort galt. Han kommer opp på rommet mitt bare for å kjefte for ting jeg "kanskje" har gjort Det hjelper ikke å prate med han på en rolig måte, så hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 29.11.2016 17:27:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle