Hopp til hovedinnholdet

Problemer hjemme, mor sier stygge ting, tidligere selvmordsforsøk. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år som har problemer hjemme. Moren min er frekk og kaller meg ofte dårlige ting. Jeg er selv vegeterianer og dette misliker hun sterk. Hun forsøker å tvinge i meg kjøtt selv om jeg nekter. Føler derfor at hun viser meg veldig lite respekt i forhold til mine 2 søsken som eldker veldig høyt. Jeg føler at hun behandler meg og søskenene mine veldig forskjellig. Hun snakket alltid til meg med mistro i stemmen og på en veldig ekkel måte. Hun henger seg ofte opp i bagateller med meg som feks. at håret mitt er stygt, hvor stygg kroppen min er i den kjolen eller hvor stygge neglene mine er. Jeg synes det er veldig vanskelig å leve slik som dette da jeg føler at moren min hater meg. De siste 2-3 årene har jeg forsøkt selvmord 8 ganger uten å lykkes. Spørsmålet er om det er noe jeg kan gjøre og om det hun gjør i det hele tatt er lovlig?

SVAR

Besvart 04.01.2017 12:51:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle