Hopp til hovedinnholdet

Jeg gjør det dårlig på skolen, men foreldrene mine tror ikke på at jeg synes det er vanskelig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er veldig dårlig på skole. Får ikke gjort en ting. Majoriteten av oppgaver blir levert for sent eller aldri. Også på skolen sliter jeg ganske mye. Jeg klarer ikke fokusere eller noe. Lærerne mener jeg bør dra til en lege/psykolog, men mamma og pappa mener jeg utnytter skolesystemet og alle de som vil hjelpe meg. De mener jeg bare er ute etter oppmerksomhet så hver gang jeg får melding hjem fra bekymrete lærere eller oppgaver som skulle vært gjort så nekter de meg å dra på trening, eller bursdag, henge med venner eller lignende. De skjønner ikke at det faktisk er vanskelig! Tror egt ikke at de prøver engang. De bare utelukker alle andre muligheter og ser på meg som et troll som utnytter alt og alle

SVAR

Besvart 21.02.2017 11:07:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle