Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke ha fostermoren min i konfirmasjonen, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg skal konfirmere meg den 30 april men det er noe jeg sliter med masse å tenker på masse. Jeg bor i fosterhjem å flyttet her til i juni å tenkte egt at jeg skulle flytte igjen før konfen fordi jeg liker ikke hun jeg bor hos, jeg kan ikke fordra hun.. hun er så hensynsløs å bryr seg ikke om mine følelser å det jeg sliter med (sosial angst) å jeg hater hun for det. Ja jeg hater hun fordi jeg ser ikke en positiv ting med å bu hos hun. Hun liker ikke meg heller trur jeg.. men uansett i konfen vil jeg ikke ha henne og hennes familie der, jeg vil ha MIN familie. De sier man skal invitere venner p familie å hennes familie er ikke vennene mine eller familien min. Men jeg vet at viss jeg ikke inviterer hun å familien hennes blir alt ødelagt.. jeg vurderer å bare bli igjen hos søstra mi en gang heg er der (hun er 34) å nekte å reise tilbake igjen å bu der til di finner en ny heim til meg. Hver gang je greidde hjem gruer jeg meg for jeg vet at det blir et helvette p komme "hjem"...

SVAR

Besvart 28.02.2017 22:47:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Kontakt med familien i fosterhjem

De aller fleste barn som bor i fosterhjem skal ha tid og kontakt med foreldre og andre viktige personer i livet deres.

 

Les mer
account_circle