Hopp til hovedinnholdet

Jeg orker ikke bo sammen med stemoren min mer, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år, som bor hjemme hos min far og stemor. Bor der sammen med søster på 17 og halvbror på 5. Stemora mi og pappa har vært gift siden 2011. Jeg og stemora mi har et stort problem, og det er at vi ikke fungerer sammen. Eller hun har et stort problem da. For det er hun som gjør ting, og tar det på meg. Hun klager på alt jeg gjør, og hver gang jeg setter inn noe i oppvaskmaskinen, retter hun på det fordi hun vil ha det på sin måte. Jeg orker ikke henne mer. Jeg vil ikke se henne. Vi har kontakt med barnevernet og bup, men det går for tregt. Jeg klarer ikke å bo her mer... Hun går godt overens med søsteren min. Hun er bare sur og slem mot meg, mens hun behandler de andre kjempebra. Jeg kan heller ikke bo hos moren min, da hun er psykisk syk. HVA SKAL JEG GJØRE???

SVAR

Besvart 12.03.2017 21:44:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle