Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg er ei jente på 17 år og har et stort og vanskelig problem. For to år siden tok nysjgjerrig...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 17 år og har et stort og vanskelig problem. For to år siden tok nysjgjerrigheten min overhånd og selv om jeg visste at det var galt kikket jeg inne på mobilen til faren min. Han har alltid vært veldig hemmelighetsfull med mobilen sin, og bare jeg skulle bruke kalkulatoren ble han sinna. Men 30. nov 2006 kikket jeg altså, og fant ting jeg aldri i min villeste fantasi kunne tro jeg skulle finne. Han drev å sendte seksuelle melding og kjærlighetserklæringer til en annen dame enn min mor. Det var bilder jeg ikke orker å forklare og mye annet der også.

I dagene etterpå visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre og var fortvilet. skulle jeg fortelle det til mamma eller ikke. Til slutt fant jeg fram til at for alles beste skulle jeg vøre stille. For mammas skyld og mine søsken. Men også for Pappas skyld, siden mammas familie og oss er alt han har. Han hadde en vanskelig barndom, og mormor og morfar er de, vi tilbringer all høytid og ferier med. Så for alle andres skyld var jeg stille. Så to år gar gått og ettersom tiden har flydd unna har jeg lagt denne saken bak meg. Ihvertfall trodde jeg det var over. Helt til i dag.
Jeg har hele tiden holdt et øye med mobilen hans, selvom det er hans private område. Jeg har mine grunner. Så i dag når han dro hjemmefra kikket jeg inne på mobilen hans og der var det er melding det sto: "kan ikke slutte å tenke på deg, Heidi!"
Jeg innser nå at dette ikke tar slutt, og at pappa ikke er trofast! Det er galt å sende sånne meldinger når du er gift og har familie, og jeg driter i grunnene og unnskyldningene hans. Det er ingen jeg kan prate med om dette. Jeg vil ikke at noen av venninnene mine skal vite.

Men hva skal jeg gjøre? Jeg orker ikke se på at han lurer mamma og lever et dobbeltliv. Men jeg er så redd for hva som vil skje hvis jeg sier det...

SVAR

Besvart 25.11.2008 23:04:00
account_circle