Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at det er kaos mellom moren min og meg hjemme, og i tillegg har jeg fått kjæreste som er 6 år eldre...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
Jeg er en jente på 18 år,som går siste året på videregående. Etter at søstern min flyttet ut har det blitt litt kaos hjemme. Moren min er ekstremt bekymret når drar ut, og hun klarer ikke sovne før jeg har kommet hjem, som gjerne ikke blir før 4-5 i helgene.

Akkurat nå hadde vi en kjempekrangel om at jeg ikke fikk lov til å dra ut så mye som jeg gjør, og at reglene måtte bli strengere. Men hvordan skal jeg få henne til stole på at det faktisk går bra, og at jeg er 18ÅR!! Jeg har aldri sovet hos venninner uten og sagt fra, og kommer allid hjem tl avtalt tid, så jeg er vel ikke en av "de værste" heller!

Med litt "uflaks" har jeg møtt en gutt som jeg jobbet med en lørdag, og som jeg syns er kjempe hyggelig. Vi møttes helgen etter, og til min store forskrekkelse var han 24 år. Selv syns jeg aldersforskjellen er stor, men føler ikke det er noe stor forskjell på oss to. For sånne ting kan jo variere fra person til person. Likevel syns jeg det er ubehaglig å fortelle venner om alderen hans. Og hva skal jeg si til foreldrene mine?! Situasjonen hjemme er allerede vansklig, og jeg er ikke helt klar for enda mer mas. Må jeg virkelig bare gi slipp på han, eller har du noen andre gode løsninger å komme med?! Vet ikke om jeg orker å lyve for foreldrene mine et år til!

Hilsen en litt forvirret og frustrert jente..:s

SVAR

account_circle