Hopp til hovedinnholdet

Føler meg så likegyldig når jeg kommer hjem til mamma etter helgebesøk hos pappa. Jeg blir deprimert av å være med mamma.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har skilte foreldre som har vært det siden jeg var 4 år. De bor nå 2 timer unna hverandre, så jeg bor hos mamma nå og broren min bor hos pappa. Vi er annhver helg hos mamma og pappa sånn at vi får vært ilag. Nå kom jeg nettopp hjem fra pappa og til mamma.. Jeg har det sykt bra hos pappa og får liksom glede av det. Når jeg kommer hjem igjen føler jeg meg så lykegyldig. Og jeg ser liksom noe mørkere i øyene mine. Altså jeg blir deprimert av å være med mamma. Jeg liker ikke mora mi og er ikke veldig glad i henne. Hun har skreket til meg uten grunn (eller fordi jeg ikke gjorde lekser). Hun støtter meg ikke i noe. Jeg har skulket skolen, sluttet å gjøre lekser, rispet inn noen små sår i huden... På skolen prater jeg med miljøterapeut om at jeg ikke går på skolen og de tror at noen på skolen mobber meg, men jeg tror selv at mamma har veldig innvirkning på om jeg gidder det. Hvis vi krangla/hun kjeftet vil jeg ikke gå på skolen fordi jeg føler meg for trist.

SVAR

Besvart 27.03.2017 13:48:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
account_circle