Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine aksepterer ikke gutten jeg er forelsket i!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er forelsket i en gutt, og foreldrene mine aksepterer ikke dette. Pappa og faren til denne gutten har en veldig dårlig fortid, noe som er grunnen til at jeg blir nektet å være med ham nå. Grunnen til HATET som min far har til hans, er med god grunn, og jeg forstår det virkelig godt, men det gir ikke grunnlag til å sope sønnen til faren under samme teppe som ham, bare fordi faren gjorde noe dumt. Han jeg er forelsket i, er kjæresten min. Vi har holdt forholdet vårt skjult i 6 måneder, og det sliter veldig psykisk å ha det slik. Jeg var deprimert før forholdet, og det hjelper lite når du blir indirekte truet av foreldrene dine at det vil komme konsekvenser om jeg så bare skulle sende han en melding, og de fant ut av det. Jeg sitter å planlegger å flytte ut til oktober 2018, da jeg blir 18 i september 2018 for å komme bort fra familien. De er kontrollerende, og bryr seg dessverre ikke om mine følelser da de også vet jeg er deprimert. Hva kan jeg gjøre for å få det bedre? J16 snart 17

SVAR

Besvart 20.04.2017 14:36:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle