Hopp til hovedinnholdet

Jeg bor hos min far, men jeg trives ikke. Føler meg ikke hjemme her og vil flytte til min mor, men dette er noe jeg har prøvd på men far ikke har godkjent. Jeg trenger hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bor hos min far. Men jeg trives ikke. Stemoren min bestemmer alt over meg. Det er vel feil? De kjefter på meg for alt. Jeg er aldri god nok. De forventer så mye , at jeg er sånn og sånn mot dem og at vi skal ha god kommunikasjon. Men de snakker aldri med meg de heller, men forventer jeg skal. Føler meg ikke hjemme her og vil flytte til min mor men dette er noe jeg har prøvd på men far ikke har godkjent. Han er ekstremt streng og jeg er redd han. Jeg har slitt gjennom hele oppveksten. Men å snakke meg fagfolk i dette / barnevern osv har ikke hjulpet meg fordi jeg er så dårlig på å åpne meg. Jeg sliter med : selvtilliten, selvskading, spiseforsyrrelser , noe jeg klarer å skjule for foreldrene mine. Å snakke med dem er ingen mulighet pga situasjonen min altså vårt dårlige forhold osv. Jeg trenger hjelp. Jeg strever meg gjennom hver dag. Lærere på skolen merker det litt sånn. Men klarer ikke å snakke med folk.

SVAR

Besvart 21.04.2017 09:51:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle