Hopp til hovedinnholdet

Jeg har angst, men ingen hjelper meg, jeg trenger hjelp.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg trenger hjelp, men jeg tørr ikke å si det til noen. Jeg har sosial angst pga IBS, men mamma tar meg ikke seriøst og sier at det går over, men det er ikke så lett. Jeg blir forskjells behandlet av pappa og han truer med at ta alle pengene mine fra banken. Og en gutt på skolen tar meg på rumpa og brystene hele tiden. Og han holdt meg fast i bakken og begynte å kysse meg på munnen. Jeg ber han om å stoppe, men han hører ikke. Og bestevennen min behandler meg som dritt. Jeg har også spiseforstyrrelse, fordi jeg ble mobbet og folk sa at jeg er tykk. Angsten har vært et stort problem, men ingen hjelper meg. Læreren vet det også, men han hjelper heller ikke. Jeg sitter alltid bakerst i klasserommet. Og jeg trenger virkelig hjelp.

SVAR

Besvart 22.04.2017 10:10:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle