Hopp til hovedinnholdet

For tiden er jeg utrolig deprimert og lei meg. foreldrene mine er skilte, og nå har mamma fått seg en ny kjæretse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 15 år. for tiden er jeg utrolig deprimert og lei meg. foreldrene mine er skilte, og nå har mamma fått seg en ny kjæretse. jeg og søskne mine liker han ikke spessielt godt, og er kanskje litt sjalue på ham fordi han får en del av mammas tid og kjærlighet. den største grunnen for at jeg ikke liker han er fordi han overtalte mamma til å omplasere hunden vår. og nå føler jeg meg så utrolig tom inni meg. jeg vet at han kanskje har det bedre der han er nå, men han var min beste venn. og mamma viste at vi stod hverandre utrolig nerme. hver dag svaner jeg han og mamma gidder ikke engang å svare på en mail vi har fått av de nye eierne hans. jeg føler liksom at mamma ikke bryr seg om meg lenger. hun vet at det er så sinnsykt viktig for meg å få kontakt meg hunden min igjen, men gjør ikke noe med det. hun sier at hun ikke har tid!
jeg har mange ganger tenkt på selvmord. også da vi enda var hundeeiere. men da lot jeg det være fodi jeg viste at det var en som trengte meg. men nå føler jeg at jeg ikke har noen å komme hjem til lenger. det er ingenting som stopper meg! dette vet mamma. hun vet at jeg prøvde å ta mitt eget liv. men på en eller annen måte ignorerer hun det. hun skaffer meg ikke den hjelpen jeg trenger! og ofte så ser jeg hvor langt jeg kan presse det før hun reagerer og ser at jeg har det vont. er det galt av meg? hun har aldri satt seg ned og hørt med meg hvordan jeg har det etter at hunden min er forsvunnet ut av livet mitt! og det er over et halvt år siden.
jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. det gjør så vont inni meg og jeg greier ikke dette alene lenger! jeg greier ikke å være alene lenger! mamma sier alltid at hun forstår, men det gjør hun absolutt ikke! hun tilbringer bare tid sammen med kjæresten istedet for å se hvordan jeg lider!
vær så snill og hjelp meg!
hilsen jente 15

SVAR

Besvart 16.12.2008 08:25:01
account_circle