Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det grusomt hjemme og vil bo et annet sted. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det helt grusomt hjemme. Det har egt vøært sånn så lenge jeg kan huske. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ller hvem jeg skal snakke med, men jeg klarer ikke bo med mamma lenger. DET FUNKER IKKE. jeg har hatt MYE tanker om selvmord, mer enn vanligvis. det finnes en sånn lov om retten til et godt psykososialt miljø,, gjelder den kun skole eller hjemme også? for lxm jeg føler skole blir verre pga hjemmesituasjon og så blir mamam sur pga skole ikke funker så går alt bare nedover. Hvem kan jeg snakke med? er det mulig for meg å flytte? vil bo på hybel men mamma og pappa nekter pga de mener jeg ikke er ansvarlig og vi har ikke penger (5 barn). er det mulig å bo vet ikke .. men et eller annnet sted hvor jeg slipper mamma. fordi hun og jeg går ikke lenger . jeg kan ikke leve slik mye lengre

SVAR

Besvart 20.05.2017 17:39:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle