Hopp til hovedinnholdet

Hjemme er det bare krangling mellom min mor og stefar (problemet er alltid penger).

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,
jeg er en jente på 17 år, med utenlands opprinnelse og har ikke vært så fortvila på lenge. Hjemme er det bare krangling mellom min mor og stefar (problemet er alltid penger). I tillegg blir morra mi så stressa pga dette så alt går utover meg. Hun sliter meg humørsvinginger og temperamang, så det ender med at hun ofte skriker og kjefter ned alle i huset hele dagen lang. Spesielt den siste uka har vært ekstra ille. Jeg vet at det kanskje ikke høres helt unormalt, men de siste 6 årene (helt siden jeg og min mor flytta til Norge, da hun traff sin nåværende ektemann) har det ofte vært helt jævlig.

Psykisk føler jeg meg svak, av alt som har foregått rund meg. Krangling og til og meg slåssing har vært vanlig hjemme. Politi og barneverne har vært innblannet, men jeg synes til bare blir verre og verre.

Jeg søker jobb, for da tror jeg at jeg kanskje kan flytte ut, men har ikke hatt noe lykke. Må jeg ha det sånn helt til jeg er 19 og ferdig med videregående skolen? Er det noe jeg kan gjøre for at alt skal bli bedre? Er det noen som kan hjelpe meg?

Setter veldig stor pris om dere svarer meg.

Med vennlig hilsen

SVAR

Besvart 15.12.2008 22:52:09
account_circle