Hopp til hovedinnholdet

Fostermoren min respekterer ikke at jeg har tvang, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vil fortelle noe som skjedde som ikke er hyggelig. Saken er at min fostermor spurte om jeg ville være med å gå tur og jeg sa ja men jeg måtte på do først men jeg sliter med tvangslidelser og da er ikke det så fort gjort. Så om 5-10 min kom hun i gangen og ropte opp om jeg var ferdig og jeg sa snart. Da sa hun viss du ikke er ferdig nå så går vi og hun kom igjen etter Ca 2 min og ropte igjen høyere. Da ble jeg veldig stressa og følte meg helt låst. Så jeg vaska mye hender. Jeg prøvde så godt jeg kunne men de respekterte ikke at jeg hadde tvang. Så da så jeg de gikk i fra meg og jeg begynte å gråte og følte meg utestengt og jeg sende snap til datra til fostermor at jeg følte meg utestengt og så fikk fostermor vite det og da ble hun sint på meg og kalte meg egoist og barnslig. Men jeg sliter med tvang og det respekterer ikke hu. Hva skal jeg gjøre nå?

SVAR

Besvart 04.06.2017 22:29:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Tvangslidelser

De fleste som lider av tvang, har både tanker og handlinger som styres av tvangen. Man blir på en måte overstyrt av meningsløse tanker til å gjøre meningsløse handlinger.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle