Hopp til hovedinnholdet

Pappa trakasserer, ødelegger og gir oss dårlig samvittighet. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurte på hva jeg skal gjøre. Jeg har en mor som jobber i 100% stilling og er den jeg bor 100% med. Pappa bor for seg og vi flytta fra min barndomsheim for rundt 1 år siden. Han truer, slår og er psykisk vanskelig mot oss. Jeg har nesten ingen kontakt med han, utenom da jeg enten beskytter broderen min som han også er utrolig vanskelig mot, men bor 40% med eller min mor. Ellers krangler jeg med han. Han trakasserer, ødlegger, gir oss dårlig samvittighet og er egentlig ett rent helvete mot oss. Ingen på farssiden min beskytter meg. Når det står og ser oss lide. Jeg føler ingen tror meg, utenom min mor og min bestevennine som har sett mye av det. Jeg har også tenkt om jeg burde anmelde, men så tenker jeg på min farmor og får dårlig samvittighet. Jeg føler ingenting hjelper og at han blir bare verre og verre for vær dag som går. Han er virkelig en psykopat! Plis hjelp en desperat 16-åring så må alltid ordne opp i alt!

SVAR

Besvart 10.08.2017 11:11:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle