Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret for en som går på trinnet mitt. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. vet ikke helt om jeg plasserte dette på riktig kategori, men tror det. Det har seg sånn at jeg er bekymret for en som går på trinnet mitt. Hun har sendt bilder av at hun gråter til meg og mange andre jeg kjenner (via Snapchat), nesten hver dag siden sommerferien startet. Jeg har prøvd og spurt om det går bra med henne, uten å fått svar. Jeg har også spurt om hun vil finne på noe, men da har hun ikke kunnet. Får en måned siden sendte hun meg et bilde av armen sin, der hun hadde kuttet seg flere ganger. Slike bilder skremmer meg. Jeg vil at skal ha det bra og hun er en veldig trivelig jente. Jeg har snakket med søsteren min og moren min om dette. De synes jeg bør gå til helsesøster og fortelle dette med en gang skolen begynner. Dette har jeg tenkt til å gjøre, men i det siste har hun sluttet å sende slike bilder. Men jeg tror hun fortsatt ikke har det, men prøver å skjule det. Sender hun slike bilder for å si ifra om at hun har det dårlig? - takk på forhånd

SVAR

Besvart 15.08.2017 11:44:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle