Hopp til hovedinnholdet

Min far mishandler meg emosjonelt. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har lenge hatt lyst til å skrive dette, men angsten min har stoppet meg. Jeg føler at jeg ikke lengre greier å leve med forholdene i livet. Hver dag blir jeg mer og mer usikker på meg selv, og føler at det er ingen jeg kan snakke med.

Hele livet mitt har jeg levd med en far, som jeg syntes har emosjonell mishandlet meg, og det begynner å klikke for meg. Akkurat nå føler jeg at alt blir verre, og angsten min blir verre. Nå som jeg har byttet skole, har jeg ikke greid å få nye venner. Jeg er ganske sikker på at faren min er bipolar, han har ofte kraftige humør svinginer. Oppfører seg som et barn, gir ingen støtte. Har aldri greid å ha en normal samtale med han, og han har ofte truet moren min med å få en skilsmisse. Det går ikke an å diskutere med han, heller ikke si noe i mott. Da klikker det for han, og han truer med å kaste meg ut. Han bruker ofte sterkt språk, og forventer mye. Jeg har prøvd å snakke med moren min, men hun vil ikke snakke. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.09.2017 13:17:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle