Hopp til hovedinnholdet

Jeg mangler motivasjon til lekser, og føler at mamma sammenligner meg med andre og mener at jeg må være perfekt. Er dette normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har to spørsmål. 1: Jeg har ikke noe motivasjon til å gjøre lekser. Jeg får det bare ikke til. moren min sier at jeg kan bedre enn dette og at jeg er smartere enn dette. Jeg sliter også med skolen, selv om jeg lå høyt over normalen på barneskolen. 2:Så lenge jeg kan huske har mamma sammenlignet meg med andre, og jeg har stått for mitt. Men de siste årene har jeg faktisk vært enig med henne(har ikke sagt det til henne da, bare inni meg), hun gjør mer hjemme en det jeg gjør, hun er mer sporty og er ute på tur oftere og de gjør sansynelig vis mer og bedre med både lekser og skolen. å dette har begynt å gjøre vondt, og jeg prøver så godt jeg kan og være like god som henne og gjøre ting hjemme, å være god på skolen og følge med i stedet for å tegne og være mer ute og mer aktiv i stedet for å sitte inne og spille, men jeg får det ikke til. Det største problemet mitt er at jeg føler at jeg må være like flink som alle de til sammen. Jeg føler jeg må være helt perfekt Er dette normalt?

SVAR

Besvart 24.09.2017 19:43:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle