Hopp til hovedinnholdet

Pappa sover hos kjæresten sin hele tiden og jeg liker ikke å være alene om nettene

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma og pappa er skilt. de har vært det siden jeg gikk siste året på barnehagen. Jeg går nå i niende. Pappa er mye på besøk med kjæresten sin. Det er liksom greit at han er det. Men når han kommer ned på rommet mitt og bare "Jeg overnatter med kjæresten min jeg" så er det ikke greit. Jeg føler det heller ikke er grerit at han ikke er hejmme om nettene. Det er ille nokk at han nesten ikke er hjemme om dagen. Jeg vil ikke bo med mamma fordi hun drikker mye og lyger hele tiden. Hun er og så gift med en psyko mann som KLIKKER får ALT.. Jeg har snakket om dette med en lærer på skolen og jeg fortalte han at jeg ville ha besøkshjem og han syes også det var en god ide fordi jeg har ikke bare problemer hjemme men også på skolen. Jeg har veldig lyst på besøkshjem. men når jeg sa det til pappa sa han jeg ikke får lov. Han sier jeg ikke trenger det og blir sint på meg. Når jeg sier at jeg ikke liker at han er borte om nettene sier han bare at jeg ikke skal legge meg oppi hannes liv.

SVAR

Besvart 04.10.2017 13:12:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
account_circle