Hopp til hovedinnholdet

Hjemme får jeg slengt dritt etter meg og opplever å bli kalt ting som hore, prostituert mm

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har det ikke overhodet ikke bra hjemme. Jeg bor med moren, faren og lillesøsteren min som hver eneste dag gjør det vanskeligere for meg å leve. Jeg får hver eneste dag slengt dritt etter meg av dem, og opplever å bli kalt ting som hore, prostituert, å bli fortalt at jeg ikke vil bli noe, at alle, inkludert dem, hater meg at og jeg aldri vil bli elsket eller oppnå noe i livet, at jeg er dum, at jeg har gjort meg selv psykisk syk, at de angrer på at de fikk meg, at min eldre søster flyttet ut pga. meg, at jeg bør kutte meg i ansiktet slik at alle kan se det fremfor et sted der ingen kan, fått høre at de skulle ønske jeg var død, osv. De slenger kofferter inn på rommet mitt og ber meg stikke av, noe jeg vil. Jeg opplever jevnlig å få fysisk vold utøvd mot meg, og har aldri blitt hørt. Jeg har siden barneskolen slitt med sterke selvmordstanker, som har blitt mye mer intense i det siste. Jeg går på vg1, vil bo for meg selv, og vil vite om jeg kan få økonomisk støtte.

SVAR

Besvart 07.10.2017 13:41:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle