Hopp til hovedinnholdet

Vil slutte på skole men da blir jeg kastet ut hjemmefra.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 16 år som går helse på VGs. Jeg mistrives som faen og ønsker å slutte å heller jobbe. Min mor sa at dette var greit om jeg fant meg jobb, jeg fikk tilbud om jobb å da var dette ikke på tale. De sier nå at om jeg slutter på skolen så må jeg finne et et annet sted å bo. Jeg har ikke penger, er ikke myndig så bolig blir vanskelig. De sier at dette er mitt valg, men det er ikke mye til valg: gå skole året ut å være deppa å ha det forferdelig innvendig eller bli kastet ut hjemme fra uten noe. Hvordan går jeg frem på dette med bolig?

SVAR

Besvart 14.10.2017 10:01:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle