Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er fra er land der gutter og jenter ikke får være kjærester. Nå har jeg kjæreste og vil fortelle det. Jeg er 15 år og mamma mener jeg må vente til jeg er 18 år. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Moren og Faren min kommer opprinnelig fra Sri Lanka et land hvor det er ganske strengt når det kommer til at gutter og jenter skal være sammen. det har derfor vokst meg opp ved å si at jeg ikke får lov til å ha kjæreste. De mener at jeg må vente til jeg blir over 18 år. Men jeg har følelser og nå har jeg fått en kjæreste og han vet at foreldrene mine egt har sagt at jeg ikke har lov, men det begynner å bli vanskelig å holde det hemmelig, jeg vil fortelle det, men jeg vet at moren min kommer til å si at jeg må slå opp.... hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 18.10.2017 18:50:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste, men det er også mange unge som opplever at familien eller miljøet de er en del av sier at de ikke får lov.

 

Les mer
account_circle