Hopp til hovedinnholdet

Mamma tar lønna mi. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Æ ville si at mammmaen min gjør urettferdig mot meg, hun begynte å ta lønna mi hver måned(8000 kr), og gjør problemer hjemme hele tida! Hun vil på en måte at jeg skal gjøre husarbeid mens hun slapper av eller snakker i telefonen eller hva som helst, noen ganger tenker jeg at hun ikke liker meg engang!! Jeg er 18 år og Æ trenger jo penger! Noen ganger glemmer jeg å ta matpakke med på skolen så da trenger jeg å kjøpe mat fra kantina,noen ganger går jeg med mine venner og det er kleint at jeg ikke har penger med, Hun vil ikke også at jeg blir sammen med en gutt( jeg var med en som vi elsket hverandre kjampegodt og vi ville gifte oss men hun tvinget meg å slå opp med han), Hun truet meg at hvis jeg sier noe til nav eller noen, kommer hun til å lage en skandale til meg i den byen som jeg bor i. Æ vil si også at Hun kontrollerer meg. Hva skal jeg gjøre? Det er umulig å leve sånn, spesielt at jeg ikke er barn, og hun ikke har ansvar over meg! NB: jeg kan ikke flytte hjemmefra.

SVAR

Besvart 24.10.2017 13:28:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan spare lommepengene dine

Forsvinner lommepengene nesten før du får dem? Brenner pengene i lomma di? Du er nok ikke alene, og heldigvis finnes det råd.

Av Julie, ungdomsjournalist ung.no.

 

Les mer
account_circle