Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor kan ikke foreldrene støtte meg og prøve å finne løsninger istedenfor å få meg til å føle at jeg ikke var levende?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg ikke trygg hjemme. jeg forstår at foreldrene mine vil det beste for meg. men jeg forstår ikke hvorfor at hver gang jeg gjør noe imot dem så kommer jeg til å ende opp på gata. jeg bytta nylig fra R til S matte imot dems vilje. fortalte det 3 uker senere. og det endte med at de kjefta på meg i 30 min og sa jeg kom til å ende opp på gata og leve et ynkelig liv som butikkarbeider. jeg skjønner at de vil at jeg skal ha et godt liv og ha muligheter åpne. men hvorfor kan de ikke støtte meg og prøve å finne løsninger istedet for å banke meg ned og få meg til å ønske at jeg ikke var levende lenger. jeg føler meg ikke trygg her, de kjefter på meg alltid på denne måten, jeg kommer alltid til å ende opp på gata ifølge dem. jeg vil ikke være her lenger

SVAR

Besvart 22.10.2017 20:11:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Blir du stressa av press på skolen?

Opplever du press på skolen, hva gjør det med deg?

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle