Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine vil at jeg skal pendle hjem hver helg, fra hybelen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

HEI JEG ER EN GUTT PÅ 16 ÅR SOM BOR PÅ HYBEL. i 3 mnd så har jeg hatt en vane der jeg reiser hjem anen vær helg. men en dag da jeg kom hjem sa foreldrene mine att jeg måtte komme hjem vær helg. og der foreldrene mine bor har jeg ingenting og gjøre. jeg ville ha ett svar av dem om hvorfor jeg måtte være hjemme hver helg. men di ville ikke begrunne det. og jeg er en fyr som liker og være med venner. og vennene mine bor på den plassen jeg har hybelen.og mora mi syns det var nok og være med dem kun i uke dagene. men jeg har selv ikke så mye tid og verre med dem ofte da.pga:skole og trening. og jeg synets selv att jeg må få lov til og verdt fall verre på hybelen for og verre med venner i helgene av og til. og der jeg foreldrene mine bor har jeg stort sett ingenting og gjøre. og jeg mener selv att jeg må få lov til og bestemme litt selv om jeg kan verre på hybelen noen av helgene for og verre med venner. for dette er mitt liv ikke dems. hva skal jeg gjøre? dette er tung for meg

SVAR

Besvart 06.11.2017 13:42:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Kan foreldrene dine nekte deg å flytte for å gå på skole?

Hva gjør du hvis du ønsker å gå på en linje de bare har på en videregående som ligger for langt unna? Kan foreldrene dine da nekte deg å flytte dersom de ikke vil at du skal det?

 

Les mer
account_circle