Hopp til hovedinnholdet

Kommer i krangel med sine besteforeldre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mammaen min døde av overdose da jeg var 6 og jeg har bod med bestemor og bestefar og tantene mine siden. Da jeg bodde hos mamma opplevde jeg mye skummelt og trist. Jeg er veldig glad i besteforeldrene mine, men jeg klarer ikke å snakke med dem og i lang tid nå har vi bare kranglet og jeg blir sint og roper og skriker og de skjønner ikke noe, de bare sier de er skuffet og gir meg husarrest og tar fra meg telefon og nettbrett. Noen ganger tar bestemor telefon fra meg og leser meldingene mine, og roter i sekken og i lommene mine. Jeg føler at livet bare er dritt og bryr meg ikke om noe. De kjefter for at jeg ikke er flink på skolen og lar meg ikke være i fred. Flere ganger har jeg blitt hentet på fest og dratt ut og det er kjempe flaut!! For en stund siden fant de en harsj klump i lommen min og bestefar ble så sint at han slo meg på rompa med belte flere ganger og det var kjempeskummelt :(( Etter det har det vært helt jævlig hjemme, alle er sinte på hverandre hele tiden og gråter

SVAR

Besvart 03.11.2017 10:49:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Vil du slutte med hasj eller marihuana?

Det kan være vanskelig å slutte med hasj, men hvis du forbereder deg godt har du gode sjanser for å få det til. Her får du råd om hvordan.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle