Hopp til hovedinnholdet

Venninnen hennes har hatt en grusom barndom og kutter seg selv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 13 år som har en venninne som har hatt en grusom barndom. hun kutter seg ofte og jeg vill hjelpe henne meg å slutte med det. foreldrene vet at hun har gjort det før, men ikke at hun har gjort det nå. hun har sagt det til læreren. men hun vill fortsatt ikke slutte med det. så har dere noen forslag? hilsen ....

SVAR

Besvart 03.11.2017 10:01:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle