Hopp til hovedinnholdet

Vennen min fortalte nettopp at hun sliter med seg selv og har mye skolepress.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, vennen min fortalte nettopp at hun sliter med seg selv og har mye skolepress. På toppen av det hele har søsteren fortalt henne om at hun sliter veldig (og har kanskje suicidale tanker). Vennen min føler hun har mye ansvar og vet ikke hvordan hun kan hjelpe, både fordi søsteren er redd for foreldrenes reaksjon og om de kommer til å gjøre noe, men også fordi vennen min føler hun ikke kan hjelpe søsteren sin. Jeg, som har det helt fint kan heller ikke hjelpe. What to do?

SVAR

Besvart 15.11.2017 11:32:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle