Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg få faren til kjæresten min til å akseptere meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og kjæresten min har vært sammen i snart et år. Vi går i samme klasse på vgs og trives veldig godt i nærvær av hverandre. Men hun har en muslimsk far som ikke vil at hun skal ha kjæreste, og vi har siden vi ble sammen holdt forholdet vårt hemmelig for faren og familien på farsiden. Moren og broren vet om forholdet vårt og har møtt meg. Jeg vil gjerne fortelle faren til kjæresten min at vi er sammen blant annet fordi at jeg syns det er nok løgner til faren og tiden vi kan være sammen minskes fordi hun må tidlig hjem etter farens oppfordringer og jeg har aldri vært hjemme hos henne og feks spist middag med familien hennes som en ekte type ville gjort. Jeg ønsker å bli godtatt av faren og hvis ikke er jeg redd forholdet vårt ikke kan vare. Så nå kommer spørsmålet: Hvordan kan jeg forklare til kjæresten min mitt ønske om å fortelle faren? Hvordan kan vi sammen fortelle faren? Hilsen fortvilet gutt på 17

SVAR

Besvart 15.11.2017 15:44:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Det er naturlig å ha grenser og regler hjemme, men noen foreldre kan være så strenge at de bryter norsk lov.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle