Hopp til hovedinnholdet

Er redd for mor sinne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en tretten år gammel jente som har slitt veldig mye med en sint mor. Jeg har blitt utestengt om kvelden siden jeg var liten og rømt veldig ofte hjemme fra. Jeg har gått hos psykolog selv om ting er mye bedre hjemme enn før så er jeg redd for å snakke med mamma og redd for at hun blir sint. Jeg har veldig mange vonde minner som jeg sliter med å bli kvitt. Det har gjort meg usikker på meg selv så jeg sliter med venner på skolen. Jeg har fortalt til mamma at ting er bedre, men det er det ikke! Jeg har også slitt med å få i meg nok mat og var allerede bestemt på at jeg ikke orket å leve mere i 7 års alderen. Jeg graver meg bare ned i et sort hull. Hjelp meg å bli kvitt alt dette vær så snill!

SVAR

Besvart 23.11.2017 08:19:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle