Hopp til hovedinnholdet

Ikke lett å bo med mamma ,mormor, pappa og lillebror. Jeg får mye kjeft og blir sammenlignet med jenter i Kina og hva de gjør. Jeg får høre at jeg  er bortskjemt. Pleier å sitte stille når jeg får kjeft, men i dag orket jeg ikke mer og sa hva jeg mente. Etter at mamma hadde snakket om meg og at jeg er lat på butikken ville jeg selvskade meg. Men vil ikke at de på skolen skal se at jeg ikke har det bra hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg liker ikke hvordan familien min er. Leve med mamma mormor pappa og lillebror. Vi har hat mange konflikter før. Og når jeg gjør en liten feil eller sier noe i mot så sier mamma og mormor at jeg er bortskjemt vasker ikke klærene mine selv at alt ligger over alt. Og sammenligner meg med andre. Sier hvordan de i Kina er. Når hun skjefter på meg så pleier jeg å bare sitte stille å høre på men i dag orka jeg det ikke å sa alt det jeg ville si. Da mamma møte vennen sin på butikken så sa hun hjelper hun ikke til på resturangen fordi det gjør dattera mi. Vil ta selvskade men vil ikke at ande i klassen min ser at jeg har det dårlig hjemme. Mamma tar alt så stort eks vennene dine har gjort deg slem du får ikke lov til å vær med vennene dine alt det du skal nå er å fokusere på skolen. Når mamma skjerfer sier hun masse ting som ikke handler om saken du bruker for mye penger og hvem jeg prøver å imponere og sånnt. Da pleier pappa og si hvorfor sier du sånnt til henne og da blir mamma sur.

SVAR

Besvart 07.12.2017 20:34:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle