Hopp til hovedinnholdet

Moren min er deppa og tar ikke vare på oss

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, mamma er ganske deppa over at pappa flytta ut i fjor. Hun blir veldig sint og lei seg og hun mister litt kontrollen av og til. Ofte så sier hun «kan ikke dere bare flytte til faren deres? Så kan jeg selge huset og forsvinne» både jeg og broren min hater når hun sier dette! Hun lager veldig dårlig stemning i huset ganske ofte og vennene mine sier at jeg burde kontakte hjelp siden det er så ille. Hun snakket med pappa i telefonen hær om dagen og hun sa noe om at hun skulle ringe barnevernet og få dem til og hente meg og broren min for også ikke få lov å bo hos verken henne eller pappa! Jeg kom hjem når hun var midt i en telefon samtale og det hørtes ikke bra ut. Jeg ble ignorert i 20min etter jeg kom hjem og måtte bli sur i stemmen før hun svarte meg. Jeg hørte hun si noe om å henge seg selv og da ble jeg redd fordi jeg har sett henne prøve å ta selvmord 2 ganger. Jeg har fått lite søvn i det siste, ca8 timer søvn på 3døgn, har sovnet på skolen ofte! Håper jeg kan få hjelp!!!!

SVAR

Besvart 10.12.2017 09:06:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle