Hopp til hovedinnholdet

Har ikke noe forhold til pappa eller broren min og krangler med mamma hele tiden. Jeg er bare en byrde

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har ikke noe forhold til pappa eller broren min og krangler med mamma hele tiden. Hun blir sur når jeg sier jeg har selvmordstanker. Har gått på bup men hjalp ingenting. Mamma sier oppfattelsen min til alt er feil og jeg trenger hjelp av bup til å få venner. Hver gang etter en krangel kommer hun 10 min senere som om alt ee helt ok. Npr jeg blir sint skylder hun alltid på mensen, og sier at jeg mener alle har problemer og jeg er «perfekt». Hun blir sur på alt hele tiden og sier «se ting fra min side». Jeg har ingen venner, jeg har to-tre jeg kanskje kan være med og har spurt de 100 ganger denne måneden om å være sammen og hver gang sier de ar de har glemt å spørre. Da jeg gikk på bup sa jeg at jeg har selvmordstanker og de gjorde ingenting med det. På trening blir jeg erta for skolen jeg går på og fler der har blikka på meg på snap og ig. På sarahah blir jeg kalt chipper, asiater, stygg osv. Jeg har ingen jeg kan snakke med og har mange ganger planlagt selvmord. Jeg er bare en byrde

SVAR

Besvart 18.12.2017 13:21:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle