Hopp til hovedinnholdet

Mamma er sur på meg fordi jeg har fått dårlige karakterer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei hjemme så sliter jeg litt fordi mamma er så sur på meg fordi jeg har fått dårlige karakterer. Jeg ligger på 3.5 i snitt. Mamma sier det er fordi jeg er så mye på dataen og spiller, og jeg er litt enig, men hun sier at jeg ikke kan bruke den noe mer. Jeg har kjøpt den for mine egne penger. Mamma og pappa er skilt så jeg er oppe hos pappa av og til mamma og pappa krangler mye når de er i sammen. Mamma sier at jeg må gå 10ende klasse om igjen og at hun ikke orker meg mer og truer med barnevernet. Jeg vet hun ikke kan tvinge meg til å gå 10ende om igjen men jeg blir veldig lei meg når Hun sier det fordi hun sier jeg er dum og at jeg er en skuffelse. Det går ikke Ann å snakke med mamma heller fordi hun har alltid ”rett” og blir høylytt og drit sur om jeg sier min mening

SVAR

Besvart 07.01.2018 09:25:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangler dere om gaming hjemme?

Det kan bli dårlig stemning hjemme hvis man er uenige om hvor mye spilling som er greit. Her er noen råd til hvordan du kan snakke med familien din om det.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
account_circle