Hopp til hovedinnholdet

Mine foreldre er skilt og jeg opplever at det er vanskelig å snakke med begge, når det er noe jeg er opptatt av. Hvem kan jeg snakke med uten at de vet det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er ikke nødvendig å lese hele, spørsmålet kan gjelde for mange uansett hva problemet er. Har skilte foreldre. Ble mobbet på barneskolen og kunne snakke med begge. Når jeg ble tenåring og begynte på ungdomsskolen kunne jeg ikke snakke med pappa uten at det handlet om han, jeg lagde maten, ryddet og vaska huset og passet på broren min. Jeg ville ikke bo der. Jeg kunne snakke med mamma om skolen, men ikke alt annet... Ca. en måned før jul kom jeg i en stor krangel med mamma og etter å ha snakka med helsesøster flyttet jeg til pappa. Jeg snakka med mamma på meldinger to uker senere og hun nekte å la meg komme hjem for å være med broren min. Hvis jeg skulle til henne måtte jeg stole på henne. Senere snakket jeg med broren min og han sa jeg var kastet ut. Poenget mitt er at jeg vil ha noen å snakke med for å løse det uten at foreldrene mine vet det. Hvordan kan jeg fikse det når de styrer hele timeplanen min og nekter meg å dra steder?

SVAR

Besvart 11.01.2018 17:33:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle