Hopp til hovedinnholdet

Krangler og slåss med faren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Meg og faren min er i en konflikt. Når jeg sier «slutt» på en bestemt situasjon forsetter han. For å plage! Jeg prøver å dytte han vekk, men går tilbake til det stedet. For å plage! Vi ender opp med å slå hverandre. Han kniper meg, tar meg ned i bakken, kjefter og spytter. Jeg tolerer dette ikke lenger. Han vet ikke hvordan man oppdrar barn. Vet ikke at han skal vise meg hva det riktige er, være et forbilde! Om han ender opp i en situasjon må han ikke gjør det samme som barna, nemlig å slå tilbake. Han sier at jeg skal roe meg ned, hvordan skal det være mulig når han dytter meg ned og kjefter og skriker. Jeg har egentlig ikke noe å legge fram i denne saken, men ville bare skrive hva jeg føler og ønsker å få noe veiledning framover. Ikke bare for meg, men oss begge! Takk, på forhånd!

SVAR

Besvart 17.01.2018 10:12:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
account_circle