Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg har blitt godt kjent med en gutt fra klassen. Da jeg var hos han sa jeg ikke hvor jeg skulle til foreldrene mine før jeg kom hjem.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har blitt godt kjent med en gutt fra klassen. Da jeg var hos han sa jeg ikke hvor jeg skulle til foreldrene mine før jeg kom hjem. Da jeg fortalte dem hva han het og at vi var venner, spurte mamma om han var muslim pga navnet. Ja det er han. Nesten gang jeg skulle være med han, fikk jeg absolutt ikke lov. Jeg får ikke lov til å være med han alene. Jeg tror ikke Mamma og pappa vil ha han på besøk heller. De hadde en masse dårlige unnskyldninger da jeg spurte. Jeg får ikke lov til å være med han på kvelden heller. Jeg tror rett å slett at de ikke vil ha meg i nærheten av han i det hele tatt. Det tror jeg er delvis fordi han er gutt og delvis fordi han er muslim. Mamma mener jeg skal passe meg for muslimer fordi de har et dårlig syn på kvinner. Jeg syns det er helt galt at de prøver å holde meg vekke fra han. I hvert fall når det er delvis fordi han er muslim. Hva er det de er redd for? Har de rett til å lage regler på vegne av sånne ting?

SVAR

Besvart 23.01.2018 20:25:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Får du ikke lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste, men det er også mange unge som opplever at familien eller miljøet de er en del av sier at de ikke får lov.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle