Hopp til hovedinnholdet

Pappa er truer og skremmer meg. Mamma vet om det, men gjør ikke noe. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blir psykisk mishandlet hjemme av pappa, han er alltid sint på meg og klager på meg, skriker til meg sånn at jeg blir redd, truet meg med å banke meg flere ganger og det har vært et par ganger der han har drukket og da har begynt å skrike og dytte meg. Mamma vet hvordan pappa er men vil ikke slå opp med han, jeg er skikkelig sint på henne pågrunn av det, men viser ingenting. Når mamma er hjemme så sier ikke pappa så mye, men når hun er borte er da jeg blir redd. Jeg er veldig redd for pappa når han er sint. Han er aldri sånn som han er mot meg med lillesøsteren min og skjønner ikke hva jeg har gjort galt. Tørr ikke å snakke med noen om dette fordi jeg er redd for at mamma blir sint på meg. Mamma er veldig snill og tørr ikke å legge en finger på meg. Vet ikke hva jeg skal gjøre? noen ganger føler jeg at alt hadde vært bedre hvis jeg ikke bodde hjemme lenger. Hilsen redd jente på 14

SVAR

Besvart 27.01.2018 15:23:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle