Hopp til hovedinnholdet

Hei! Jeg begynner å bli veldig bekymret for moren min. Hun blir veldig syk om natta. det er som om hun f...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
Jeg begynner å bli veldig bekymret for moren min. Hun blir veldig syk om natta. det er som om hun får en kraftig forkjølelse, spesielt natta når vi har lagt oss. Jeg våkner ofte av at hu er helt tett i nesa og får masse tårer i øyene som renner. Av og til får hun ikke sove nesten hele natta pga det. Det er veldig merkelig, for hun er helt frisk før hun legger seg og dagen etterpå når hu står opp er hun helt vanlig igjen. Det har pågått slik i ca et år nå. Men hun har ikke gått til legen. Fordi hun ikke jobber fordi jobben hennes slutta i fjor også har vi ikke så god råd nå for øyeblikket, så hun vil vente til hun har fått seg en jobb igjen. Men jeg er veldig bekyret, og lurer på hva det kan være?

SVAR

Besvart 07.02.2009 11:48:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle