Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke lyst å bo hos faren min lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Pappa og jeg krangler hele tiden,derfor bor jeg mest hos moren min. Hun er snill og forståelsesfull.Pappa og jeg har nettopp hatt en stor krangel fordi jeg ikke ville dra til han fordi det eneste han gjør er å klage på meg, så han skjelte meg ut over melding. Han sier så mye stygt når han blir frustert og sint. Det værste er når han gjør det foran stemoren min,stesøstrene mine og søstra mi. Det er flaut. Han pleier også å konfrontere meg ved at han spør om jeg ikke vil bo med han og om jeg ikke vil han kontakt med han. Hva skal jeg svare? En liten del av meg har bare lyst til å si at jeg ikke orker å bo hos han. Jeg føler at jeg er en skikkelig dårlig datter som tenker sånn. Jeg vet at det er mening at man skal elske vege foreldrene sine like høyt,men jeg har aldri hatt no nært forhold til han. Del føles ikke ut som at han er min pappa lenger. Jeg blir redd for han, når han blir sur og hever stemmen. Han sier at han bestemmer over meg og at jeg ikke får bestemme selv. FølerMegAlene

SVAR

Besvart 06.02.2018 20:04:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
account_circle