Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke bra hjemme og er livredd mamma og pappa. Hva gjør jeg? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har det virkelig ikke bra hjemme. Jeg er livredd for både mamma og pappa og tørr nesten ikke å si noe til dem fordi jeg er redd for at jeg har sagt noe feil... Pappa kan begynne å skrike på meg for den minste ting, som f.eks hvis jeg velter et vannglass eller snakker for mye. Han er også ganske fysisk og før pleide han å gi meg husarrest for den minste ting og dro meg med opp til rommet mitt mens han holdt så hardt i armen min at jeg fikk kjempe vondt... En ting som jeg også ikke tørr er å spørre dem om ting hvis dem ser på tv’en. De er helt avhengig av dem og hvis jeg sier et ord som forstyrrer dem kan dem begynne å skrike til meg og kalle meg for stygge ting. Spesielt Mamma kaller meg ofte ting som «drittunge» og «du fortjener ikke å leve». Siden jeg har en bror med ADHD er det mye skriking og kjefting på han (noe som gjør at jeg ikke tørr å ha beskøk...) Jeg sliter med depresjon, spiseforstyrrelser, selvmordstanker og selvskading på grunn av alt dette... hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 13.02.2018 10:13:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle