Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at mamms skal skade meg. Både mamma og pappa har tatt meg så hardt i armen at jeg har hatt blåmerke i nesten en uke, men ellers har de aldri slått meg. Jeg har en tendens til å sovne uten å ha pusset tennene mine. Dette får spesielt mamma til og se rødt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er redd for at mamms skal skade meg. Både mamma og pappa har tatt meg så hardt i armen at jeg har hatt blåmerke i nesten en uke, men ellers har de aldri slått meg. Jeg har en tendens til å sovne uten å ha pusset tennene mine. Dette får spesielt mamma til og se rødt. Hun braser inn på rommet mitt, river av meg dyna, skriker til meg og truer med ting (f.eks at jeg ikke skal få ukepenger om jeg ikke får ræva mi inn på badet nå, slutte å betale for mobilen min eller nekte meg å gå ut med venner når jeg har planer) etterpå går jeg på badet og gråter fordi jeg er redd for at mamma skal miste selvbeherskelsen en kveld og slå meg. Hun skremmer meg og jeg føler ikke at jeg kan stole på henne. Neste morgen oppfører hun seg som om ingenting har skjedd. Jeg er ikke er den enkleste ungen å ha. Jeg er også hissig, tilbringer mye tid hjemme og vi krangler mye. Men jeg drikker ikke, snuser ikke, har ikke sex og får relativt gode karakterer. Jeg vil bare ikke føle meg redd i mitt eget hjem lenger.

SVAR

Besvart 20.02.2018 18:39:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle