Hopp til hovedinnholdet

Mye psykisk vold hjemme fra mor og eldre bror.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

HEI JEG BOR MED MINE TRE BRØDRE OG OG MAMMAEN MIN OG MIN ELDSTE BROR ER SADISTISK OG PSYKOPAT MED SINNEPROBLEMER, HAN HADDE EN ''TØFF'' BARNDOM OG DET GÅR UT OVER MEG OG BRØDRENE MINE MEST MEG OG TIL OG MED MAMMA SYNTES DET ER MIN FEIL ALT SAMMEN MEN DET ER DET IKKE. HAN BLIR IRRITERT BARE AV Å SE MEG UTENNOM AT JEG SNAKKER TIL HAN ELLER NOE OG HAN TRUER OG TRUER OG EN GANG KOM JEG BARE INN DØRA UTENNOM Å SI NOE OG HAN KASTEET NESTEN EN KNIV MOTT MEG OG DEN ENESTE GRUNNEN TIL AT HAN IKKE KAN SLÅ MEG ER PGA MAMMA MEN DE SYNTES BEGGE TO AT JEG BURDTE KOMME MEG VEKK, MAMMA HAR IKKE SAGT MEN JEG VET DET, JEG ORKER IKKE Å GRINE HVER KVELD ELLER FORSVARE MEG HVER DAG OG UNDRE PÅ OM DEMMES PSYIKISKE VOLD MOT MEG NOEN GANG KOMMER TIL Å ØDELEGE FOR MEG I FRAMTIDEN PÅ EN ELLER ANNEN MÅTE SOM AT KANSKJE JEG BLIR VODLIG ELR PSYKISK SYK SELV, JEG VET IKKE HVA JEG SKAL GJØRE

SVAR

Besvart 17.02.2018 19:44:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle