Hopp til hovedinnholdet

Hun har det strengt hjemme og får ikke gå på kino eller henge med venner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei , ej e ei jente på 17 år som har det litt vanskelig med å få låv til å være med venner osv. ej e ikke sikker på hva rettigheter ej he når det gjelde det temaet. ej he det vanskelig fra før av så ej håpte dere kunne hjelpe. ej har lest forskjellige meninger og jeg har snakket me andre om det, men ej e 17 år, burde ikke ej få litt rett til å være ute med venner å dra på kino? er veldig lei av å ikke kunne gjøre noe nå som jeg snart blir 18 å de behandler meg som om jeg var ganske ung. Jeg blir også veldi lei meg å sjalu på alle andre som er ute med venner og stikker på kino osv.

SVAR

Besvart 20.02.2018 10:22:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
account_circle