Hopp til hovedinnholdet

Utrygg og redd hjemme og på skolen. Ønsker ikke å leve. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter veldig hjemme og på skolen og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt lenger. Foreldrene mine drikker seg fulle hver eneste dag, og det er ikke greit for meg. Faren min blir sint og voldelig når han er full, og han slår, dytter, kaster ting på meg når han er sint. Jeg har masse blåmerker og sår etter at jeg har blitt slått med belte av faren min og blitt slått hardt. Moren min står bare å ser på uten å gjøre en dritt. Jeg føler meg utrygg hjemme og er livredd for at faren min skal skade meg skikkelig en dag. Jeg må alltid låse meg inne på rommet og gjemme meg til han har roet seg ned. De hater meg og tviler på at de noen gang har elsket meg, det har de til og med sagt selv. På skolen blir jeg oversett, jeg har ingen venner og går alltid rundt alene. Folk baksnakker meg og sprer stygge rykter om meg og familien min. Lærerne bryr seg ikke om meg, og lar dette skje. Jeg er redd både hjemme og på skolen, har absolutt ingen å snakke med, jeg ikke leve lenger.

SVAR

Besvart 28.02.2018 14:50:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle